HTML

Szerelem

Saját párkapcsolatomról ,barátságokról,csalódásokról

Friss topikok

  • kapcsolatokról: @derfia: Hasonlóakat tudnék írni a szerelemről, mint Te is... szerintem a szerelem felfokozott sze... (2011.03.05. 13:26) Kellemes
  • derfia: @kapcsolatokról: Szeretem feszegetni a határokat nem tudom miért,párkapcsolataimban mindig is ilye... (2011.03.04. 01:02) Szeretem

Linkblog

Archívum

Kellemes

2011.03.03. 17:18 derfia

Jó itt feküdni ,csendben ,nyugiban, s a párom szuszogását hallgatni.Ilyenkor keblemre tudnám ölelni a világot.Tök jó szerelmesnek lenni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemhaszeretnek.blog.hu/api/trackback/id/tr292707673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derfia 2011.03.04. 00:48:17

Számomra a szerelem azt jelenti,hogy mikor a páromra gondolok furcsa ,bizsergető érzést érzek a gyomromban.Mikor bele nézek a szemébe ugyan azt látom benne mint amit a szívemben érzek.Látom benne a vágyat , a huncut csillogást, látom azt hogy vele akarok lenni örökre.Igazából nagyon nem is tudom szavakba foglalni.Egész nap tudnék mosolyogni, minden teendő egészen banálisnak és egyszerűnek tűnik.Bonyolult megfogalmazni.Eszembe jutott még egy idézet :Nem az a nagy Ő,akivel le tudnál élni egy életet,hanem az,aki nélkül nem tudnál élni egy percet sem!

kapcsolatokról · http://kapcsolatokrol.blog.hu 2011.03.05. 13:26:55

@derfia: Hasonlóakat tudnék írni a szerelemről, mint Te is... szerintem a szerelem felfokozott szexuális vágy a másik iránt, amit a lelke iránti kíváncsiság is kísér... minél jobban megismerni a másikat, a gondolatait... és persze ezeknek a gondolatoknak nekem tetszőeknek kell lenniük. Tehát érthetőbben: ne csak a teste, hanem a lelke, a lénye is legyen érdekes számomra. A szerelembe persze az is beletartozik, hogy a megnyilvánulásai, a mozdulatai is felkeltsék érdeklődésemet, és ezeknek köszönhetően vonzó legyen számomra. Akarjam ölelni, csókolni, és persze minél több időt vele lenni.
A testi vonzalom fenntartása nagyon nehéz szerintem... eddig egyetlen esetben került rá sor, hogy egy lányt ugyanúgy kívántam 1, másfél év után is, mint a kapcsolatunk elején... hogy ez minek volt köszönhető... nem is tudom. Talán annak, hogy ő volt az egyetlen, akivel a vágyaink teljes mértékben egyeztek, és ő intellektuálisan is egy hullámhosszon volt velem.
A vágy csökkenéséhez szerintem két dolog is hozzájárulhat... egyrészt, ha lelkileg nincsen meg az összhang... ez mindenképpen rombolólag hat egy kapcsolatra, illetve, ha elkényelmesednek a felek, azaz a nő is megfeledkezik arról, hogy fenntartsa az izgalmasságát a pasi szemében... illetve, ha egy kapcsolat, vagy a szexualitás nem képes megújulni egy kapcsolatban, azaz a felek elkényelmesednek, és nem tesznek az izgalmakért.
süti beállítások módosítása